ZALOGUJ SIĘ
zarejestruj się
0

Sernik z czekoladą, mascarpone i migdałami

Kremowy sernik z białą czekoladą i mascarpone na maślano-ciasteczkowym spodzie z dodatkiem migdałów, polewą czekoladową i prażonymi migdałami.

 

Średnica ciasta: 26 cm lub 18 cm 

Wybierz wielkość:
Cena:
50 zł
95 zł

Skład:

twarógmascarponeśmietana, cukier, biała czekoladaherbatnikimasłojajka, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, migdały, gorzka czekolada

Polecamy także

Pracownia W Kropki Bordo
ul. Syta 110
02-987 Warszawa
Zadzwoń: 508 400 110

Godziny otwarcia:.
poniedziałek: ZAMKNIĘTE
wtorek-piątek: 11:00 - 18:00
sobota: 10:00 - 18:00
niedziela: 10:00 - 16:00

Created by Skygroup.pl
Bezpieczne transakcje zapewnia PayU VISA MasterCard