ZALOGUJ SIĘ
zarejestruj się
0

Sernik z polewą czekoladową i migdałami

Kremowy sernik z białą czekoladą i mascarpone na maślano-ciasteczkowym spodzie z dodatkiem migdałów, polewą czekoladową i prażonymi migdałami.

 

Średnica ciasta: 26 cm lub 18 cm 

Wybierz:
Cena:
65 zł
130 zł

Skład:

twarógmascarponeśmietana, cukier, biała czekoladaherbatnikimasłojajka, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, migdały, gorzka czekolada

Polecamy także

Pracownia W Kropki Bordo
ul. Syta 110
02-987 Warszawa
tel. 508 400 110

Godziny otwarcia:.
poniedziałek: zamknięte
wtorek-piątek: 10:00 - 18:00
sobota-niedziela: 10:00 - 16:00
CIASTOMAT 24h/7

Created by Skygroup.pl
Bezpieczne transakcje zapewnia PayU VISA MasterCard